Δυτική Ελλάδα: Τρίτη σε παραβάσεις των μέτρων περί covid σε όλη τη χώρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στη Δυτική Ελλάδα σε σύνολο 3.220 ελέγχων βεβαιώθηκαν 135 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 117 για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ 18 για μη χρήση μάσκας.

Πιο συγκεκριμένα,

-στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας πραγματοποιήθηκαν 1.298 έλεγχοι, εκ των οποίων 19 για παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας και 5 για μη χρήση μάσκας.

-στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας σε σύνολο 596 ελέγχων βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις για περιορισμό κίνησης

– στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας διενεργήθηκαν 734 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 25 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνηση και 10 για μη χρήση μάσκας.

– στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας σε σύνολο 592 ελέγχων βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις για περιορισμό κυκλοφορίας και 3 για μη χρήση μάσκας.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 68.659 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 1.552 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 15 συλλήψεις σ’ όλη τη χώρα και η Δυτική Ελλάδα παραμένει τρίτη σ΄ όλη τη χώρα σε παραβάσεις περιορισμού κίνησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.