«Άσυλο Ανιάτων»: «Μας έστειλαν πεσκέσι τον ιό από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας»! –

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έξαλλοι οι εργαζόμενοι του «Ασύλου Ανιάτων» στην Πάτρα, μετά την επιστροφή, χθες το βράδυ, μιας τροφίμου, που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” πριν από περίπου τρεις εβδομάδες με καρδιολογικά προβλήματα και κόλλησε κορωνοϊό εντός του νοσοκομείου!

Σημειωτέον, η τρόφιμος είναι ασυμπτωματική, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του εν λόγω ιδρύματος, και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε από το νοσοκομείο να επιστρέψει στο ίδρυμα!

Η τρόφιμος, η οποία επέστρεψε χθες το βράδυ στο «Άσυλο Ανιάτων» θα φιλοξενηθεί σε πτέρυγα στον 4ο όροφο η οποία έχει δημιουργηθεί για όσους νοσήσουν από κορωνοϊό. Το γεγονός αυτό, έχει ξεσηκώσει εύλογα τους εργαζόμενους του ιδρύματος.

«Το ίδρυμα έχει χαλάσει 100.000 ευρώ για τεστ και είδη προστασίας για να μην περάσει ο κορωνοϊός μέσα, οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τους ως επαγγελματίες υγείας και σήμερα μας έστειλαν πεσκέσι τον ιό από το νοσοκομείο» λέει ο Θεόδωρος Παπαγεωργοπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, σε ανάρτησή του στο fb.

«ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ» ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί υγειονομικοί και ασθενείς στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας κόλλησαν τελευταία κορωνοϊό, ενώ βρίσκονται εκεί για άλλους λόγους, μάλιστα, μια 44χρονη Πατρινή μητέρα, που νοσηλευόταν στην Παθολογική με λευχαιμία (σ.σ.: τότε που το νοσοκομείο ήταν κυριολεκτικά «ξέφραγο αμπέλι», όπως είχε καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ), κόλλησε εντός του νοσοκομείου κορωνοϊό, με συνέπεια να πεθάνει… Ένα θέμα που έλαβε πανελλήνιες διαστάσεις, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες….

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.