Απόστολος Καμιτσάκης για γνωστό σκηνοθέτη: «Μου ζήτησε να γδυθώ, να αυτοϊκανοποιηθώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η καταγγελία αυτή έρχεται σε συνέχεια της δήλωσης που έκανε πριν λίγες μέρες ο Χάρη Ρώμας όταν είπε πως υπάρχει σκηνοθέτης που καλεί αγόρια και τους ζητάει να αυτοϊκανοποιηθούν μπροστά του.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης έτυχε να ρωτήσει τον Χάρη Ρώμα για το όνομα του σκηνοθέτη και στη συνέχεια του αποκάλυψε πως έχει ζήσει αντίστοιχο περιστατικό.
«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό…Την τραβούσε από τα μαλλιά…

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο-έμμεσο- να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, τελοσπάντων μία συνθήκη η οποία δεν έστεκε πουθενά. Στα καλά καθούμενα να μου ζητάνε κάτι τέτοιο που δεν βγάζει κανένα νόημα.

Άκουσα τι μου λέει, άκουσα το ζητούμενο, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να τα βγάλω, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως ο γνωστός σκηνοθέτης τον πήρε τηλέφωνο μερικούς μήνες μετά για να πάνε για καφέ και να μιλήσουν για δουλειά. Ο Απόστολος Καμιτσάκης πήγε στο ραντεβού, ωστόσο διαπίστωσε πως και πάλι του έλεγε πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα.

«Κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δε ξέρω αν θέλει όντως να δουλέψει ή θέλει κάτι άλλο. Ολο αυτό ήταν η παγίδα, να το πω; Ολα είναι με έναν έμμεσο τρόπο, σαν να σου πετάει το μπαλάκι. Το δυσκολο κομμάτι είναι το πως βγαίνεις και το λες. Κι εγώ δεν βίωσα κάτι τόσο σοβαρό που βίωσαν τα άλλα παιδιά, που είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγουν και να το πουν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.