Βίντεο: Η πιο δύσκολη σκηνή στα γυρίσματα του «Μπρίτζερτον»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του «Μπρίτζερτον», Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, δεν ήταν οι ερωτικές σκηνές η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων, όπως ίσως θα υπέθετε κανείς.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε -προκαλώντας έκπληξη- τη σκηνή που θεωρεί ο ίδιος ως την πιο δύσκολη στα γυρίσματα της σειράς εποχής του Netflix, εξηγώντας ότι «δεν είναι πάντα τα ακραία πράγματα τα πιο δύσκολα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Netflix Queue, ο Ρεγκέ – Ζαν Πέιτζ, ο οποίος υποδύεται τον Σάιμον Μπάσετ, δούκα Χάστινγκς, δήλωσε: «Νομίζω ότι όλοι έχουν έντονες συναισθηματικές στιγμές, απλά τις διατηρούμε υπό έλεγχο. Όταν κάποιος λέει κάτι για το οποίο δεν μπορείς να εκραγείς ή να δακρύσεις και πρέπει απλά να το νιώσεις σαν τσίμπημα στην καρδιά, το εκφράζεις μέσα από τον τρόπο που ανασηκώνεις το φρύδι ή κόβεις με το μαχαίρι το φαγητό σου».

Αναφερόμενος στη συνέχεια, σε μία σκηνή την οποία βρήκε ιδιαίτερα δύσκολη, ο Ρεγκέ – Ζαν Πέιτζ είπε: «Υπάρχει μια στιγμή στην οικία των Bridgertons, μία φαινομενικά αρκετά ήρεμη, χαρούμενη σκηνή. Είμαι σε δείπνο για πρώτη φορά με την οικογένεια αυτή. Στην πραγματικότητα δεν θέλω να βρίσκομαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να το πω. Στο τραπέζι είναι τα παιδιά και όλοι είναι ευτυχισμένοι, σαν τη ζεστή, στοργική οικογένεια που δεν είχε ποτέ ο Σάιμον, κάτι που δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο καθαρά στο σενάριο. Ουδείς πρόκειται να το πει. Αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σ′ εκείνη τη σκηνή γι′ αυτόν. Το να βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και συγχρόνως το πιο ευχάριστο μέρος».

Πάντως, για τη συμπρωταγωνίστρια του Πέιτζ, Νίκολα Κόκλαν, το πιο δύσκολο κομμάτι των γυρισμάτων ήταν να συνηθίσει τα κοστούμια εποχής -σε ατύχημα που είχε με το περίτεχνο κοστούμι της χτύπησε κατά λάθος έναν από τους συναδέλφους της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.