Βάσω Λασκαράκη: Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, προσπαθεί να περνά όσο πιο όμορφα γίνεται την περίοδο της καραντίνας.

Παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας, η όμορφη ηθοποιός δεν χάνει το κουράγιο της. «Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας! Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να έρθουν τα καλύτερα», δηλώνει στη Realnews. Η Βάσω και ο Λευτέρης είναι πολύ ερωτευμένοι. Στο φιλικό τους περιβάλλον, μάλιστα, η Β. Λασκαράκη έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον αγαπημένο της. «Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί», λέει στους φίλους της με πλατύ χαμόγελο.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού, περνώντας μοναδικές στιγμές με τον σύζυγό της και τη μοναχοκόρη της, τις οποίες δεν θα μπορούσε να ζήσει αν βρισκόταν καθημερινά σε γυρίσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση που της έγινε για συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά, καθώς θα ήταν υποχρεωμένη να μείνει στην Αθήνα, ενώ εκείνη ήθελε να βρίσκεται με τον σύζυγό της, ο οποίος τους καλοκαιρινούς μήνες εργάζεται στη γενέτειρά του, την Κρήτη.

Οι δυο τους απολαμβάνουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και συχνά μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους μέσω των social media. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Β. Λασκαράκη συμμετέχει σε βίντεο μαγειρικής του Λ. Σουλτάτου, ενώ οι δυο τους έχουν σκεφτεί να ξεκινήσουν από κοινού μια εκπομπή ή μία δραστηριότητα που να αφορά τη γαστρονομία. Η ίδια αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην υποκριτική, αλλά φλερτάρει και με την παρουσίαση, στην οποία θα δοκίμαζε τις δυνάμεις της, όπως έχει δηλώσει. Μάλιστα, παλαιότερα είχε συζητήσει κάποιες προτάσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.