ΣΟΚ!Προπονητής ιστιοπλοΐας: Με την 11χρονη είχαμε σχέση – Θέλαμε να παντρευτούμε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο προπονητής ιστιοπλοΐας στο Mega, ο οποίος υποστήριξε πως είχε σχέση με την τότε 11χρονη αθλήτρια του, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

«Δεν μπορώ να δεχθώ τη λέξη «βιασμός», γιατί ο βιασμός, εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της αθλήτριας.

«Κάναμε γιορτές μαζί μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν», επισήμανε και πρόσθεσε: «Αυτό που περίμενα απ’ αυτήν, ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα με τη θέλησή της, γιατί όντως ήθελα αυτή την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από τον γάμο, να το ξέρω για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.