Η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα , η πρώην Ολυμπιονίκης «έδειξε» το ποιος ευθύνεται για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 21 της χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η “χρυσή” Ολυμπιονίκης κατέθεσε και στον Εισαγγελέα το όνομα του ανθρώπου τον οποίο κατηγορεί για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998.

Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Σοφία Μπεκατώρου να ανοίγει την καρδιά της και να καταγγέλλει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Την ίδια στιγμή η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο.

Ήδη σιγά, σιγά κι άλλες αθλήτριες αρχίσουν να εμφανίζονται και να καταγγέλλουν ανάλογα περιστατικά, ωστόσο η διαφορά είναι ότι η Μπεκατώρου πριν μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που βίωσε, είχε βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα όπου κατήγγειλε τον συγκεκριμένο παράγοντα και τον κατονόμασε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.