ΣΚΕΑΝΑ: Η εστίαση δέχθηκε την «χαριστική βολή»-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί η διοίκηση και τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ Πάτρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό των περισσότερων επιχειρήσεων εστίασης από την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου και συγκεντρώθηκαν αρκετοί επαγγελματίες για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, ο οποίος όπως αναφέρουν δέχθηκε την «χαριστική βολή»

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΕΑΝΑ αναφέρονται τα εξής:

«Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε….. ΤΙΠΟΤΑ. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ’ έξω ή  με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα  δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας  χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε. Ξεκινάμε από αύριο με παρέμβαση- επίσκεψη διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.