Τα «πήρε» με τον Μουτσινά ο Ουγγαρέζος: Δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα φημολογούμενα unfollow και τα follow της Ιωάννας Μαλέσκου και του Νίκου Μουτσινά έγιναν αφορμή για να ξεσπάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εναντίον του παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι».

Όλα ξεκίνησαν όταν προχθές μέσα από το Πρω1νό αποκάλυπταν ότι ο Μουτσινάς και η Μαλέσκου έκαναν ο ένας unfollow στον άλλο μέσα από τα social media. H απάντηση ήρθε γρήγορα από τους δύο κάνοντας τελικά follow ο ένας στον άλλο. Τότε ο Μουστινάς κλείνοντας τη φημολογούμενη κόντρα είπε: «Μόλις πας σπίτι κάνε με unfollow να έχει η Φαίη να παίξει κάτι αύριο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην… Μπαλού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξοργίστηκε.

«Αυτό τι ήταν τώρα; Σπόντα για εμάς; Θα βγουν κι από πάνω τώρα. Αφού το είχαν κάνει. Και το κάνανε και ζωντανά στην εκπομπή. Εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται γιατί το έκαναν στην εκπομπή και μάλιστα στην εκπομπή που κάνει τα νούμερα, του Νίκου. Εφόσον είναι πλάκα, ας κάνουν τα follow στο σπίτι τους να δει και η κάθε Φαίη και ο κάθε Ουγγαρέζος ότι έγινε follow.

Το ότι έγινε στην εκπομπή σημαίνει ή ότι τους πίεσαν από το κανάλι ή το κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να πάει η Μαλέσκου στην εκπομπή του Μουτσινά και να το κάνουν live εφόσον δεν τους νοιάζει και δεν ασχολούνται»
, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σηκώθηκε από την καρέκλα του.

Λίγο αργότερα και αφού επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Περιμένω τη νέα έκρηξη του Ουγγαρέζου, σε κάθε break έχουμε μία» και εκεί ο Ουγγαρέζος ξέσπασε γι’ άλλη μία φορά».

«Θέλετε εσείς εδώ να τα βρίσκουμε όλα ωραία και όμορφα. Όποτε λέμε για τον ΣΚΑΙ να πετάγεσαι εσύ και να βρίζεις… Και να δεχόμαστε τώρα το Μουτσινά να μας τη λέει ότι εμείς βγάλαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε δηλαδή, εμείς του το βγάλαμε του Νικολάκη, άντε ρε. Μετά μου βγάζετε τον άλλον τον Ασημακόπουλο που πήγε και αγόρασε κοιλιακούς και μου το βγάζετε φυσιολογικό… Και είδαμε και τον Βασάλο που ήταν φέτες και κάθε πέντε μέτρα έπεφτε», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.