Πέτρος Κωστόπουλος: Το δημόσιο ξέσπασμά του μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάϊ, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για να αλλάξει χρόνο μαζί με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου και άλλους Έλληνες.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μια κυρία να φωνάζει την ώρα που περνά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος δεν πήγε από το αεροδρόμιο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας των covid test, όπως λέει πηγή από το περιβάλλον του.

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του, μετά την ολοκλήρωση των covid test στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα stories του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

«Δεν συνηθίζω να απαντώ στο Ιnstagram και προσωπικές μου υποθέσεις. Όμως αισθάνομαι ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορας μου κάθεται στραβά. Λοιπόν σήμερα έφτασα από το περιβόητο Ντουμπάι και βρέθηκα απέναντι στις περισσότερες κάμερες και παπαράτσι που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Δείγμα αν μη τι άλλο ειδησεογραφικής ενδιάμεσα στην κατάσταση που περνάμε. Είπα ότι είχα να πω μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα, απαντώντας στις ερωτήσεις που με αφορούσαν. Γνωρίζοντας ότι θα τις δω αύριο σε διάφορες εκπομπές ανάλογα με το μοντάζ που θα διαλέξει ο κάθε αρχισυντάκτης. Και το καλό και το ουδέτερο και το κακό» αναφέρει ο πρώην εκδότης στο πρώτο story του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.