Πάτρα: Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ ο δράστης της επίθεσης στα Μποζαΐτικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη του πρωινού περιστατικού στα Μποζαΐτικα, με τη βοήθεια καμερών ασφαλείας κτιρίων της περιοχής. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha το απόγευμα της Κυριακής, το ένα αμάξι ανήκει σε άτομο που δραστηριοποιείται στη νύχτα με γνωστή δράση στην Αχαΐα τα στοιχεία του οποίου είναι ήδη στην διάθεση των Αρχών.

Ο δράστης πυροβόλησε έξι φορές εναντίον οδηγού προπορευόμενου οχήματος ο οποίος είχε σταματήσει σε φωτεινό σηματοδότη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με το όχημά του ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα από το ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δ.Τόφαλος» και μόλις διαπίστωσε οτι έχει σταματήσει σε φανάρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του με απειλητικές διαθέσεις.

Μόλις ο καταδιωκόμενος τον αντιλήφθηκε ξεκίνησε αναπτύσσοντας ταχύτητα, και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του, χωρίς όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία να τον τραυματίσει αφού ο πρώτος κατάφερε να διαφύγει. Μετά την πράξη του ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε.

Μέχρι στιγμής άγνωστα εξακολουθούν να είναι τα στοιχεία του θύματος της επίθεσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.