Πάτρα: Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στο Νοσοκομείο »Άγιος Ανδρέας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται στο Νοσοκομείο “ Ο Άγιος Ανδρέας”.  Ακόμη 3 νέα κρούσματα, εντοπίστηκαν ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 52. Κατά πληροφορίες, ο Διοικητής της 6ης Υπε,Γιάννης Καρβέλης συγκάλεσε ακόμη μια έκτακτη σύσκεψη ώστε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις προς τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Σε ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων “Ιπποκράτης” αναφέρει:
Η διασπορά δυστυχώς συνεχίζεται, με τα 3 νέα κρούσματα στον χώρο μας, που ανεβάζουν τον αριθμό στα 52, αριθμός που ώρα με την ώρα δυστυχώς μεγαλώνει. 1 ακόμη στην Α’ παθολογική και δύο νέα επιπλέον στην Β’, όπου βρισκόμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων σε σχετικά τεστ που έχουν γίνει.
Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξε συνάδελφος που δούλεψε κανονικά μετα από αρνητικό rapid test και εν ώρα εργασίας της, ανακοινώθηκε ότι είναι θετική στο μοριακό τεστ που είχε ήδη υποβληθεί και φυσικά απομακρύνθηκε. Ευτυχώς που εδώ, ισως μετά τα τελευταία γεγονότα ίσως και την έρευνα της επιτροπής διαφάνειας, εισακουστήκαμε και λειτουργεί η καραντίνα και να μην έχουμε την διασπορά της Α’ παθολογικής. Ωστόσο οι κλινικές έχουν λειτουργήσει με συναδέλφους που νοσουσαν και αντί να κλείσουν αυτές λειτουργούν με μεταφερόμενο προσωπικό σοκ άλλα τμήματα και όπως αντιλαμβάνεστε ο κίνδυνος διασποράς είναι πολύ μεγάλος. Ανάστατο λοιπόν για όλα αυτά οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και οι γιατροί, αν και κάποιοι απ’ αυτούς δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τις υπέρμετρες προσπάθειές τους, όχι μονον να μην κλείσουν οι κλινικές αλλά να λειτουργήσουν πλήρως με όλες τους τις δομές.. αν είναι δυνατόν. Έλεος…… Δοθείσης της ευκαιρίας ακόμη μια φορά να επισημάνουμε τον μεγάλο συνωστισμό που μπορεί να έχει περιοριστεί στις παθολογικές, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όμως σε άλλες, όπου συνοδοί-ασθενεις που συνωστίζονται πέραν του δέοντος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.