Πάτρα: »Έφυγε» 44χρονη μητέρα – Εισήχθη στον «Αγ. Ανδρέα» με λευχαιμία και κόλλησε κορωνοϊό – Υπάρχουν ευθύνες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χτυπημένη από τον κορωνοϊό »έφυγε» μια 44χρονη γυναίκα, μητέρα ενος παιδιού. Η γυναίκα, είχε πολύ σοβαρό υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο »Ο Άγιος Ανδρέας».

Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε θετική στο τεστ κορωνοϊού και αμέσως μεταφέρθηκε στην κλινική covid του νοσοκομείου, όπου και διασωληνώθηκε λόγω των επιπλοκών που είχαν παρουσιαστεί. Ήταν όμως ήδη πολύ βαριά και παρά τις υπεράνθρωπές προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη 44χρονη, κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής.

ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Ερωτηματικά και μάλιστα πολλά προκαλεί ο θάνατος της 44χρονης Πατρινής από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έπασχε από χρόνια λεμφογενή λευχαιμία. Πριν από 21 ημέρες νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου με πολύ υψηλά λευκά αιμοσφαίρια και πολύ χαμηλό αιματοκρίτη.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα το ανοσοποιητικό της οποίας ήταν «αφοπλισμένο» εξαιτίας της πάθησής της νοσηλευόταν σε θάλαμο με άλλα τρία άτομα όπου μπαινόβγαιναν και οι συνοδοί τους. Εκεί κόλλησε τον κορωνοϊό ο οποίος και τη σκότωσε με μεγάλη ευκολία εξαιτίας της ασθένειάς της.

«Είναι δυνατόν να βάζεις έναν άνθρωπο με μηδέν ανοσοποιητικό στο ίδιο δωμάτιο με άλλους τρεις και με τους συνοδούς τους σε εποχή κορωνοΪού;» ρωτάνε άτομα του στενού περιβάλλοντός της τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το θάνατό της καθώς όπως λένε η κατάστασή της υγείας της αντιμετωπιζόταν με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και αν δεν κολλούσε κορωνοϊό θα επέστρεφε στο σπίτι της και στο παιδί της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.