Πάτρα: Ανοδος της θερμοκρασίας σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανοδικά θα κινηθεί η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόβλεψη το θερμόμετρο τις μεσημβρινές ώρες θα φθάσει και τους 14 βαθμούς, ενώ θα επικρατήσει συννεφιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρες.

Οι άνεμοι θα ενταθούν και θα «αγγίξουν» ακόμη και τα 5 μποφόρ ορισμένες ώρες της ημέρας, με την υγρασία σε υψηλά επίπεδα, κυρίως τις βραδινές ώρες (97%).

Ο καιρός στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο θα είναι άστατος με κατά διαστήματα βροχές και κατιαγίδες, ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα φθάσει την Κυριακή ακόμη και τους 20 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός:

Νεφώσεις κατά διαστήματα με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά αναμένονται την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά: Νεφώσεις κατά διαστήματα αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ βροχές θα σημειωθούν από το πρωί στα δυτικά οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην Κρήτη και στο Νότιο Αιγαίο και προς το βράδυ στα βόρεια τμήματα της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -1 έως 13, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 1 έως 16, στην Ήπειρο από 1 έως 12, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 13,στις Κυκλάδες από 5 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 13 και στην Κρήτη από 4 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.