Η Μενδώνη ξενάγησε την Σακελλαροπούλου στην Eθνική Πινακοθήκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης βρέθηκε την Παρασκευή η Λίνα Μανδώνη όπου και ξενάγησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Λίνα Μενδώνη που παρακολουθεί από κοντά την πορεία των έργων περπάτησε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις νέες αίθουσες της Πινακοθήκης και της εξήγησε πώς θα γίνει η νέα χωροθέτηση.

Η Λινα Μενδωνη, μαζί με την διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, ξενάγησαν την κυρία Σακελλαροπούλου στους χώρους των εκθέσεων, του ειδικούς χώρους για την αποθήκευση των έργων και το εστιατόριο.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά την ξενάγησή της στους χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση και το επικείμενο άνοιγμα «ενός από τα σημαντικότερα μουσειακά συγκροτήματα της χώρας».

Τα εργα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια στις 25 Μαρτίου. Σε ό,τι αφορά τους εκθεσιακούς χώρους, έχουν ολοκληρωθεί τα δάπεδα, οι επενδύσεις και οι φωτισμοί, ενώ προχωρούν συστηματικά οι εργασίες στον χώρο των περιοδικών εκθέσεων. Σε εξέλιξη, βρίσκεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η οποία θα επιταχυνθεί με την ολοκλήρωση των εργασιών στο κτήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.