Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη -Σπυρόπουλο: «Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από ηθοποιούς τόσο για τον Γιώργο Κιμούλη όσο και για το Κώστα Σπυρόπουλο αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Το κακό είναι ότι δεν έσκασαν ως ειδήσεις, είναι πράγματα που τα ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Την συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, την έχω κάνει με την Λουκία και με άλλα κορίτσια. Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια και για το θέμα της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, δουλεύαμε μαζί τότε και το ήξερα και αυτό και με την Ευδοκία Ρουμελιώτη έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα. Μερικά πράγματα δεν είναι δυστυχώς καινούρια, είναι παλιά», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού .

Όπως σημείωσε η πρώτη της δουλειά τελειώνοντας τη σχολή ήταν με τον Γιώργο Κιμούλη. «Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Γιώργο. Εγώ δεν υπέστη κάτι τέτοιο. Βέβαια, ήταν μία περίοδος που παίζαμε στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», ήμουν ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης οπότε θεωρώ ότι ήμουν προστατευμένη. Όμως θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιώργο και αποφάσισαν να τον κατηγορούν».
Αναφερόμενη στις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο είπε ότι «είναι πράγματα που τα ξέρω δυστυχώς άπειρα χρόνια. Δηλαδή έχω δει την Τζένη να μου τα λέει και να τρέμει».

«Όλα αυτά τα κορίτσια ήθελε πάρα πολύ δύναμη για να βγούνε και να εκθέσουν εαυτόν και να βρεθούν αντιμέτωπες ίσως και με κοπέλες που θα τις κατηγορήσουν ίσως και στο περιβάλλον το καθημερινό τους και για αυτό τον λόγο δεν έχουν βγει και άλλα κορίτσια», συνέχισε τονίζοντας ότι γνωρίζει και άλλα περιστατικά. «Πάντα ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα τα πράγματα έχουν την κατάλληλη στιγμή», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ δεν βρέθηκα στην ζωή μου πολύ συχνά σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου ή άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολη η επόμενη ημέρα, θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους. Είναι μεγάλη πληγή και δεν μιλάω μόνο για τη σεξουαλική βία, μιλάω και για την οποιαδήποτε βία στον χώρο της εργασίας. Βία είναι και η σιωπή», σημείωσε τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.