Μαντώ: Αρνήθηκε να εμφανιστεί σε εκπομπή γιατί δεν την πλήρωσαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Μαντώ έκανε γνωστό ότι αρνήθηκε να λάβει μέρος σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή επειδή δεν δέχθηκαν να την πληρώσουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια αιτιολόγησε την απόφαση αυτή κάνοντας λόγο για την απόφαση του σωματείου των Ελλήνων να αμείβονται, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, οι τραγουδιστές που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκπομπές.

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμέτοχη μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συνάδελφους!

Όχι λοιπόν ,δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή» έγραψε η Μαντώ.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχές Δεκεμβρίου με μία επιστολή τους 400 Ελληνες καταξιωμένοι καλλιτέχνες ζήτησαν, μέσω επιστολής του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών, να αμείβονται κάθε φορά που εμφανίζονται σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.