Η Λίβερπουλ τερμάτισε με ένα tweet την έννοια του fair play

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Άστον Βίλα ήταν ανταγωνιστική απέναντι στη Λίβερπουλ με παίκτες από την Κ19 και την Κ23, με τους Reds να δείχνουν με ένα tweet μετά από το 4-1 πως ο σεβασμός θα κάνει πάντα τη διαφορά στον αθλητισμό (PHOTO).Το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου του 2020 η Άστον Βίλα, ως οργανισμός, θα το θυμάται για πολλά χρόνια.

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στην πρώτη ομάδα την ανάγκασαν να κατέβει στο ματς κυπέλλου με την Λίβερπουλ με ποδοσφαιριστές από την Κ19 και την Κ23, με τους Reds του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνουν τη νίκη (4-1) και τους διαχειριστές των social media του συλλόγου να τερματίζουν την έννοια του fair play με ένα καταπληκτικό tweet τα μεσάνυχτα.

Όλοι στην Άστον Βίλα θα πρέπει να είστε υπερβολικά περήφανοι για την αποψινή σας απόδοση. Σπουδαία προσπάθεια, σε μια δύσκολη κατάσταση” έγραψαν με emoji ένα χειροκρότημα, για να δείξουν για ακόμα μία φορά ότι ο σεβασμός απαιτείται στον αθλητισμό, άσχετα από το γεγονός ότι στα δικά μας μέρη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και μάλλον δεν θα πλησιάσουν ποτέ σε αυτά τα επίπεδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.