Λιβάγια: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ για οικονομικούς λόγους»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την ανάγκη να εξηγήσει γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε η ΑΕΚ ένιωσε ο Μάρκο Λιβάγια.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Κροάτης έκανε λόγο για απόφαση ζωής, που δεν ελήφθη με βάση οικονομικά κριτήρια, αλλά την επιθυμία για νέες προκλήσεις.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι (εφόσον συνεχίσει να χρησιμοποιείται) θα τιμήσει μέχρι το τέλος τη φανέλα της «Ένωσης», ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του σε αυτή και τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Λιβάγια αναφέρει: «Μετά από δυο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιους. Πρόκειται για μια απόφαση ζωής, που ελήφθη μαζί με την οικογένεια και τον ατζέντη μου και αφορά μόνο τη ζωή μου.

Φόρεσα με υπερηφάνεια τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, το οποίο έζησα με ενθουσιασμό, περηφάνια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, περηφάνια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου μήνα. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια επιλογή με βάση τα οικονομικό, αλλά κάτι που προέκυψε από την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το δημοσιοποιήσω αυτό με σαφή και διαφανή τρόπο, εξαιτίας του μεγάλου σεβασμού που έχω για τον σύλλογο, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν για πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.