Και… Το Καρναβάλι αρχίζει!”❤️ 🎭 🎊 🎈

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Η γνωστή Πατρινή δημοσιογράφος και από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του Πατρινού Καρναβαλιού, Νατάσα Τραγουστή, έγραψε στο fb:
Και… Το Καρναβάλι αρχίζει!”❤️ 🎭 🎊 🎈
‘Ενας αγαπημένος στίχος (σύνθημα!) που μόνο χαρά εμπεριέχει! Που σου δίνει ώθηση να κινητοποιηθείς, να δημιουργήσεις, να μασκαρευτείς, αλλά κυρίως να αισθανθείς! Να γελάσεις, να χορέψεις, να αστειευτείς, να διασκεδάσεις, να χαρείς, να ξεφύγεις απο το συνηθισμένο, να κάνεις καινούργιους φίλους, να ξαναβρείς τους παλιούς…
“Και…, Το Καρναβάλι αρχίζει!” Ακόμα και τις δύσκολες στιγμές, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται, η καρδιά αναθαρρεί, ένα χαμόγελο σκάει στη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Καρναβαλιού. Αληθινό, δικό σου χαμόγελο, έστω και σφιγμένο, διαγράφεται πίσω απο τις μάσκες μας.
Πόσο άλλαξαν τα πράγματα…
Εδώ άλλαξε όλόκληρη η ζωή μας, το καρναβάλι θα αποτελέσει εξαίρεση?
Ένα διαφορετικό (αλλιώτικο για να λέμε την αλήθεια) καρναβάλι φέτος. Με διαφορετική (αλλιώτικη) , τελετή έναρξης, με διαφορετικές (αλλιώτικες) εκδηλώσεις, σχέδια και πρόγραμμα.
Χωρίς κόσμο, χωρίς παρέες, χωρίς διασκέδαση, χωρίς αγκαλιές, χωρίς παιχνίδια και χορούς στους δρόμους, χωρίς ξενύχτια, χωρίς κυνήγι, χωρίς παρελάσεις, χωρίς βλέμματα γεμάτα προσμονή για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Χωρίς εκείνον το μοναδικό παλμό που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη ξεχωριστή γιορτή που σε συνεπαίρνει στην καρδιά του Χειμώνα.
Γίνεται διαφορετικό (αλλιώτικο) Καρναβάλι? Πρέπει να γίνει.
Αλλά στ’ αλήθεια δε γίνεται…
Απλά το προσαρμόζουμε στις “μέρες του κορωνοϊού”.
Για πρώτη φορά το Πατρινό Καρναβάλι αναγκάζεται να… “φορέσει μάσκα..!”
Αρχής γενομένης απο την Τελετή Έναρξης του.
Μια διαφορετική, αλλιώτικη τελετή που θα εκδηλωθεί διαδικτυακά και μέσα απο την τηλεοπτική οθόνη.
Το Πατρινό Καρναβάλι όμως δεν το ζεις απο απόσταση…
Ας ευχηθούμε του χρόνου να είναι όλα καλύτερα για όλους μας!
Καλό, διαφορετικό, αλλιώτικο Καρναβάλι λοιπόν! ❤️
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.