Ηλεία: Τον μαχαίρωσε για μία θέση στο κατάλυμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η διαμάχη κι ο έντονος καυγάς ανάμεσα σε δυο Πακιστανούς στα Κουγέικα Βάρδας στην Ηλεία ξέφυγαν από τον έλεγχο. Ο ένας από τους δυο αλλοδαπούς έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τον συμπατριώτη του. Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες του καυγά ήταν ένα κατάλυμα στην περιοχή το οποίο διεκδικούσαν και οι δυο.

Ο 33χρονος δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας . Το 23χρονο θυμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση αρχικά στο ΚΥ Βάρδας όπου εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον σταθεροποιήσουν γιατί είχε χάσει πολύ αίμα και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου χειρουργήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews η κατάστασή του είναι καλή.

Οι προσωπικές διαφορές που είχαν ανάμεσά τους οι δύο Πακιστανοί, προκάλεσαν έντονο καβγά, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να τραβήξει μαχαίρι και να το καρφώσει στον συμπατριώτη του.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Κουγέικα της Βάρδας και όπως προαναφέρθηκε η αιτία της διαμάχης ανάμεσα στους δύο Πακιστανούς ήταν η διεκδίκηση ενός καταλύματος.

Το θύτμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα από το περιστατικό ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.