Οι δυο «αυτόπτες» μάρτυρες του φρικτού θανάτου του 56χρονου φύλακα από τα σκυλιά που τάιζε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Oscar και η Bianca τα δύο ιδιαίτερα φιλικά προς όλους σκυλιά που κυκλοφορούν ελεύθερα χρόνια τώρα στο προαύλιο του συσκευαστηρίου δείχνουν τρομαγμένα και ανήσυχα. Τα δύο σκυλιά που δέχονται μόνο χάδια από όλους και ανταποδίδουν με κούνημα της ουράς τους ήταν οι μοναδικοί «μάρτυρες» της φρίκης που βίωσε ο άτυχος 56χρονος Χρήστος Βασιλόπουλος το απόγευμα της Κυριακής από δύο άλλα προφανώς άγρια σκυλιά της εταιρίας και τα οποία συνήθως βρίσκονταν σε κλουβιά πίσω από το συσκευαστήριο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ο άνθρωπος που πολύ συχνά τάιζε και φρόντιζε τα δύο σκυλιά και τα οποία κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έγιναν φονιάδες για τον 56χρονο οικογενειάρχη πατέρα δύο παιδιών, από την Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενέργησε η ιατροδικαστής Πατρών κ. Αγγελική Τσιόλα  ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία συνέπεια κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώων».

Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη και τα σκυλιά επιτέθηκαν στον άνθρωπο που τα φρόντιζε και τον κατασπάραξαν. Μόνο τα δύο χαδιάρικα σκυλιά που κυκλοφορούν στο προαύλιο ήταν οι «αυτόπτες μάρτυρες».

Από χθες διενεργείται από το ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης προανάκριση και σχηματίστηκε δικογραφία για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου και τη διερεύνηση πιθανόν ευθυνών.

Ο δικηγόρος Αθηνών κ. Γιάννης Αλετράς νομικός εκπρόσωπος του συσκευαστηρίου δήλωσε στην «Πατρίς»: «Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι με το περιστατικό το οποίο έγινε και το οποίο πράγματι δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση τους λόγους για τους οποίους τα σκυλιά, τον άνθρωπο τον οποίο τα φρόντιζε, τα τάιζε, τα πότιζε ήταν για τρία χρόνια μαζί του επιτεθήκαν. Δεν υπάρχει εξήγηση από την πλευρά από του συγκεκριμένου γεγονότος. Ο συγκλονισμός μας και η συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θανόντα του Χρήστου του ανθρώπου που το είχαμε εμπιστευθεί το εργοστάσιο για να το φυλάει είναι απεριόριστη και αμέριστη. Πράγματι θα ψάξουμε να δούμε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό».

Τρία χρόνια στην εταιρεία
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άνθρωπος ευγενικός χαμογελαστός αξιοπρεπής και άριστος οικογενειάρχης εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο για περίπου δυόμιση χρόνια.

Αρχικά εργαζόταν σε εταιρία security αλλά παραιτήθηκε και συνέχισε να εργάζεται μόνιμα στο συσκευαστήριο. Μάλιστα με πρόταση της διοίκησης έμενε συχνά στο φυλάκιο του συσκευαστηρίου.

Πατέρας δύο παιδιών, της Βαρβάρας ιδιωτική υπάλληλος και του Δημήτρη που πριν λίγο καιρό  το πτυχίο του φιλόλογου. Η γυναίκα του άτυχου Χρήστου   η κ. Φρόσω διατηρεί κομμωτήριο στην Αμαλιάδα.

Όλοι απαρηγόρητοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, στις 11 το πρωί της Τρίτης.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.