Χρυσούλα Διαβάτη για το live streaming: «Είναι χάλια και σαχλαμάρα, προσβάλουν το θέατρο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την άποψη της για το live streaming αλλά και τις μαγειρικές εκπομπές εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Μιλώντας στο Happy Day η ηθοποιός μίλησε αρχικά με νοσταλγική διάθεση για τα γιορτινά shows του παρελθόντος και αποκάλυψε τις υψηλές αμοιβές: «Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κόσμος έβλεπε τους καλεσμένους που αγαπούσε μαζεμένους με χορευτικά, με τραγούδια, μια παράσταση. Κι εμείς βέβαια με την αμοιβή μας, δεν πηγαίναμε τσάμπα να το κάνουμε. Για ένα κασέ 2.000.000 εκατομμυρίων το επεισόδιο – γιατί τότε υπήρχαν τέτοιες αμοιβές – για να πρωταγωνιστεί, μετά έγιναν 6.000 ευρώ».

Στη συνέχεια η Χρυσούλα Διαβάτη αποκάλυψε πως σκέφτεται πλέον σοβαρά να αποσυρθεί και να σταματήσει το θέατρο «Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, γίνονται πολύ πρόχειρα όλα. Είναι πολύ λίγοι οι συνάδελφοι που θα ήθελα να είμαι δίπλα τους και εκείνοι τι να κάνουν; Χάνονται μέσα στη σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα. Αισθάνομαι σαν να είμαι σε μια πολύ χάλια χώρα. Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές και το κάνουν με χρυσά, πούλιες και πούπουλα. Τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή δεν τους ξέρω για να τους σχολιάσω, ένα γεια έχουμε πει» .

Όμως εξέφρασε και την αντίθεσή της για το live streaming, μέσω του οποίου προβάλλονται κάποιες θεατρικές παραστάσεις δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία: «Οι live streaming παραστάσεις είναι χάλια. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός. Θέλει τον θεατή. Όταν βιντεοσκοπούσαν τις παραστάσεις για να υπάρχουν στο αρχείο είναι απογοήτευση σκέτη, παραμορφώνονται τα πράγματα. Είναι άλλο πράγμα. Καμία σχέση δεν έχει. Αυτά είναι σαχλαμάρες και προσβάλλουν το θέατρο», ξεκαθάρισε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Τέλος η Χρυσούλα Διαβάτη εξέφρασε και την άποψή της για τις εκπομπές μαγειρικής. « Δεν βλέπω ποτέ μάγειρες και με έχει ενοχλήσει και αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια φαγητά, έχω σιχαθεί το φαγητό. Όλοι μαγειρεύουν και όλοι έχουν γίνει μάγειρες. Είναι αηδιαστικό να βλέπω στην τηλεόραση να ανακατεύουν συνέχεια κατσαρόλες», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.