Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άγγελος Μπράτης δίνει την δική του απάντηση κι αναφέρει ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δεν του μοιάζει.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε χθες την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν φωτιά καθώς αρκετοί έσπευσαν να πούνε στο Twitter ότι είναι ίδιος ο Άγγελος Μπράτης ενώ το το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφάλωσε στο no1 των trends.

Τα Parapolitika.gr επικοινώνησαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή και κριτή του gntm ο οποίος μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνεται τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» είπε χαριτολογώντας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα με το μοναδικό του χιούμορ συνέχισε λέγοντας:

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.