Άλλη μία καταγγελία κατά του Κιμούλη από την Α. Ταβουλάρη «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ντόμινο καταγγελιών προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη έχει ξεκινήσει μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά από αυτήν, ακολούθησαν πολλές ακόμη γνωστές ηθοποιοί και χθες 27 Ιανουαρίου, προστέθηκε ακόμη μία καταγγελία της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Συγκεκριμένα η Α. Ταβουλάρη μέσα από ανάρτηση μιας φωτογραφίας  στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον Γ. Κιμούλη ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζέτα!
Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει από την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή». #nowisourtime

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.