Αυτά τα καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα – Ποια σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H απόφαση για αυστηροποίηση των μέτρων, με lockdown-εξπρές για μία εβδομάδα, έφερε το κλείσιμο -από σήμερα και έως τις 11 Ιανουαρίου- των καταστημάτων που λειτουργούσαν με τη μέθοδο του click away, αλλά και των κομμωτηρίων, των βιβλιοπωλείων, των καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Ωστόσο, τα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων (μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.λπ.) μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο 07:00-21:00, σύμφωνα με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ποια σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά

Πάντως, για την πρώτη Κυριακή του έτους έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00-16:00. Από την άλλη, τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 9:00-17:00.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές που επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 ή να συμπληρώσουν το ανάλογο έντυπο μετακίνησης (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.