Βίντεο: Η Μαράια Κάρεϊ, φτιάχνει γιορτινά κουλουράκια…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παραδοσιακά η σαιζόν των Χριστουγέννων είναι η σαιζόν που λάμπει το αστέρι της Μαράια Κάρεϊ, της τραγουδίστριας με το All I want for Chrismtas να βρίσκεται παραδοσιακά σε πολύ ψηλές θέσεις στην λίστα του Billboard Hot 100. Για την ακρίβεια, φέτος έχει σκαρφαλώσει ήδη στην θέση 14 από την θέση 29 κι έχει πολύ καλές πιθανότητες να ξαναφτάσει στην κορυφή για δεύτερο συνεχόμενο Δεκέμβριο. Η ίδια, ωστόσο, προσπαθεί να γίνει ακόμα περισσότερο δυναμικό μέρος της σαιζόν λανσάροντας την προσωπική της σειρά από κουλουράκια.

Τα «Κουλουράκια της Μαράια» (Mariah’s Cookies) είναι μια παραγωγή της ίδιας σε συνεργασία με το Virtual Dining Concepts και το εστιατόριο Robert Earl και θα είναι διαθέσιμα για ντελίβερι σε περισσότερες από 30 πόλεις των ΗΠΑ από σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Τα κουλουράκια διατίθενται σε 5 διαφορετικές γεύσεις καθώς και σε τρεις ξεχωριστές γιορτινές σειρές.

Αυτή η Παρασκευή θα είναι μια μεγάλη μέρα για την Μαράια Κάρεϊ: όχι μόνο θα παραχθούν τα μπισκότα της της σε εστιατόρια σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά το πρόγραμμα «Magical Christmas Special» της ίδιας θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV + Χρειάζεται να μαντέψουμε ποιο τραγούδι θα είναι το χάιλαϊτ;

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.