Βίντεο: Κρατούσε στο διαμέρισμα τον γιο της αιχμάλωτο για 28 χρόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Σουηδία συνελήφθη με την υποψία ότι κρατούσε τον γιο της αιχμάλωτο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι για 28 ολόκληρα χρόνια.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα για παράνομη στέρηση της ελευθερίας και σοβαρή σωματική βλάβη του γιού της, 41 ετών, σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Expressen.

JONATHAN NACKSTRAND VIA GETTY IMAGES

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι τον κρατούσε κλεισμένο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας νότια της Στοκχόλμης, σύμφωνα με τους τοπικούς εισαγγελείς.

Ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα από συγγενή του την Κυριακή, αφού ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Οταν άκουσε τα νέα, πήγε στο διαμέρισμα και βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη.

Ο συγγενής είπε στην εφημερίδα ότι υπήρχαν «ούρα, βρωμιά και σκόνη» παντού και ο άνδρας καθόταν σε μια κουβέρτα χωρίς δόντια και με πληγές στα πόδια του.

«Μιλούσε πολύ γρήγορα και λίγο ασυνάρτητα, αλλά δεν με φοβόταν», είπε.

Ενας γείτονας που ζει στην πολυκατοικία πρόσθεσε ότι ήταν «απόλυτα σοκαρισμένος» καθώς δεν είχε παρατηρήσει ποτέ κάτι ασυνήθιστο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα του και ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση. Η ηλικιωμένη γυναίκα αρνείται τους ισχυρισμούς σε βάρος της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.