Βίντεο: Φρεντ Αστέρ – Τζίντζερ Ρότζερς, οι άγνωστες πτυχές της σχέσης τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζέιμι Μπελ και η Μάργκαρετ Κουόλι θα ενσαρκώσουν τον Φρεντ Αστέρ και την Τζίντζερ Ρότζερς στη νέα βιογραφική ταινία με τίτλο «Fred & Ginger».

Το διάσημο ζευγάρι συμπρωταγωνίστησε σε δέκα ταινίες της λεγόμενης χρυσής εποχής του Χόλιγουντ που άφησαν εποχή, ενώ ο Φρεντ Αστέρ άλλαξε, εκτός των άλλων, τον τρόπο κινηματογράφησης των χορευτικών σκηνών, ζητώντας γύρισμα χωρίς cut και κοντινά πλάνα.

Το νέο φιλμ για τους θρυλικούς χορευτές και ηθοποιούς, υπόσχεται να διερευνήσει τη σχέση τους πίσω από τα παρασκήνια, γεγονός που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στη ζωή του Φρεντ Αστέρ κυριαρχούσαν οι δυναμικές γυναίκες -η φιλόδοξη μητέρα του Αν, η λατρεμένη αδελφή του Αντέλ με την οποία ήταν χορευτικό ντουέτο μέχρι που εκείνη εγκατέλειψε τη σκηνή για να παντρευτεί, η σύζυγος του, Φίλις (πρόσωπα που επηρέασαν τα πρώτα χρόνια της καριέρας του)-, ωστόσο, ο ίδιος έδειχνε αποφασισμένος να μην συμπεριλάβει τη Ρότζερς σε αυτό το πλαίσιο.

Άλλωστε, η σύζυγος του έφερε βαρέως τη διάσημη κινηματογραφική σχέση του Φρεντ με τη Τζίντζερ, την οποία ωστόσο, λάτρευε το κοινό και τα στούντιο, καθώς απέφερε τεράστια κέρδη.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια η Ρότζερς, η Φίλις πήγαινε πάντα στο γύρισμα (παρακολουθούσε στο σετ συνήθως πλέκοντας), ενώ είχε απαγορεύσει στον Φρεντ να ανταλλάσσει φιλιά με την Ρότζερς στην οθόνη -πλην μίας φοράς, στην ταινία «Carefree» (1938).

Τζέιμι Μπελ και Μάργκαρετ Κουόλι

Η Μάργκαρετ Κουόλι, η ανερχόμενη σταρ της ταινίας «Once Upon a Time… in Hollywood» του Ταραντίνο θα υποδυθεί τη Τζίντζερ Ρότζερς.

Για τον ρόλο του συντρόφου της Φρεντ Αστέρ επιλέχθηκε ο Τζέιμι Μπελ.

JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

FRANCOIS GUILLOT VIA GETTY IMAGES

Τόσο ο Μπελ, όσο και η Κουόλι έχουν στενή σχέση με τον χορό.

Ο Τζέιμι Μπελ επιστρέφει στη χορευτική πίστα μετά το φιλμ Billy Elliot και η Κουόλι έχει δείξει τις χορευτικές δεξιότητες στη σειρά Fosse / Verdon του FX και το viral διαφημιστικό για το άρωμα Kenzo σε σκηνοθεσία του Σπάικ Τζόουνς.

ARCHIVE PHOTOS VIA GETTY IMAGES

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόναθαν Έντγουίστλ, σε σενάριο του Αράς Αμέλ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία θα στραφεί στους λόγους που οδήγησαν τους δύο κινηματογραφικούς θρύλους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και θα προβάλει τη δημιουργική χημεία τους.

Η Amazon Studios, η εταιρεία πίσω από την ταινία, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.