Βίντεο: Ανάνηψη σε ελεφαντάκι μετά από τροχαίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας μικρός ελέφαντας που χτυπήθηκε από μοτοσυκλέτα, ενώ διέσχιζε δρόμο στην Ταϋλάνδη, επέζησε χάρη σε ένα διασώστη που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Όπως είπε ο Μάνα Σριβάτ, έχει πραγματοποιήσει δεκάδες προσπάθειες ανάνηψης στην καριέρα του – αλλά ποτέ πριν σε ελέφαντα.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο, ο Μάνα Σριβάτ φαίνεται να κάνει ανάνηψη πιέζωντας με τα χέρια τον ελέφαντα που βρίσκεται ξαπλωμένος στη μέση ενός σκοτεινού δρόμου.

Ο μικρός ελέφαντας σηκώθηκε μετά από 10 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελεφαντάκι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο παρέα με μία αγέλη ελεφάντων, στην ανατολική επαρχία Χανταμπούρι. Στο βίντεο, οι συνάδελφοι του Μάνα Σριβάτ διακρίνονται να προσφέρουν τις πρώτες βοήθεις στον αναβάτη της μοτοσικλέτας ο οποίος επέζησε από το ατύχημα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Μιλώντας για το περιστατικό ο Μάνα Σριβάτ, ο οποίος είναι διασώστης τα τελευταία 26 χρόνια, δήλωσε ότι βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος ενώ επέστρεφε σπίτι από εκδρομή.

«Είναι το ένστικτό μου να σώσω ζωές, αλλά ανησυχούσα όλη την ώρα γιατί άκουγα τις κραυγές των ελεφάντων που αναζητούσαν το τραυματισμένο ελαφαντάκι. Υπέθεσα που βρίσκεται η καρδιά με βάση τον ανθρώπινο οργανισμό και ένα βίντεο που είχα δει στο διαδίκτυο. Όταν το ελεφαντάκι άρχισε να βρίσκει τις αισθήσεις του, με έπιασαν τα κλάματα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.