Βασίλης Μπισμπίκης: «Αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την κατάσταση που βιώνουν οι καλλιτέχνες με τον κορονοϊό μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες, θα είχε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αυτή την περίοδο.

«Είναι χυδαία η συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στους καλλιτέχνες από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα. Είναι σαν να μην υπάρχουμε και είναι δύσκολο πια να ακουστεί και η κραυγή με όλο αυτό που συμβαίνει με τα ΜΜΕ και τα social media, όπου ο καθένας βγαίνει και λέει τη γνώμη του και ξαφνικά οι φωνές διαιρούνται, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σύμπνοια από πολλές ομάδες μαζί για να ακουστούν και δυνατά και καθαρά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχαν οι Άγριες Μέλισσες θα είχα σοβαρό θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρει πως ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή του είναι «να μην τρελαθώ. Να χάσω τα λογικά μου. Από μικρός το σκέφτομαι, γιατί πολλές φορές έφτανα τον εαυτό μου σε εξαντλητικές καταστάσεις και όταν έβλεπα το μυαλό μου να χάνεται, φοβόμουν. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί ποτέ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.