Τζορτζ Κλούνεϊ: Αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο κόλπο, για να κάθονται τα παιδιά του φρόνιμα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ είναι περήφανοι γονείς των τρίχρονων διδύμων, Έλα και Αλεξάντερ.

Ο πρώην περιζήτητος εργένης είναι πλέον ένας αξιολάτρευτος χαζομπαμπάς που κάνει τα πάντα για τα παιδιά του. Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι η ζωή με δύο πιτσιρίκια μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Σε συνέντευξή του στον Stephen Colbert και στο Late Show, μάλιστα, μοιράστηκε και το «χριστουγεννιάτικο» μυστικό του για να κάνει τα δύο παιδιά του να συμπεριφέρονται καλά. Το απίθανο κόλπο του περιλαμβάνει -τι άλλο;- τον Άγιο Βασίλη.

«Επινόησα έναν τρόπο για να τα κάνω να κάθονται φρόνιμα», ανέφερε και αποκάλυψε το… τρικ του στον παρουσιαστή και το κοινό.

«Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: “Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη” Τότε κάνω “Ho ho ho”, μιμούμενος τον Άη Βασίλη. “Τι κάνεις εδώ;”, συνεχίζω και ο “Άγιος” απαντά: “Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά”».

«Και συνεχίζω: “Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη”. Και τότε τα ακούς να λένε: “Είμαστε, είμαστε!” Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί», καταλήγει ο ηθοποιός.

Το πανέξυπνο κόλπο του πιάνει, καθώς όλα τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα παιδιά του μιλούν πολλές φορές με Βρετανική προφορά και λένε βρετανικές λέξεις, καθώς η Αμάλ είναι Βρετανίδα.

bovary

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.