Στο πλευρό του Τσιτσιπά η Ομοσπονδία τένις: «Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλο ντόρο έχει δημιουργήσει τα τελευταία 24ωρα μια ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter, με την Ομοσπονδία τένις τώρα να στέκεται στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας πρωταθλητής καλούσε κάποιον να ανοίξει ένα κατάστημα Harrods στη χώρα μας. Το tweet του έφερε πολλές αντιδράσεις και ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά επιχείρησε νωρίτερα να υπερασπιστεί τον γιό του. Tον τενίστα υπερασπίστηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η αναφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, για να υπάρχει κατάστημα HARRODS στην Ελλάδα δείχνει τον αυθορμητισμό του. Ο αυθορμητισμός είναι στην ανθρώπινη φύση, απελευθερώνει από το άγχος, δεν είναι παρορμητισμός ούτε και αφέλεια.

Ο Στέφανος «έβγαλε», όπως όλοι μας κατά καιρούς, μια επιθυμία του και μάλιστα πολύ κοντά στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Δεν μπορεί να κρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Η κριτική μας θα πρέπει να αφορά στον πραγματικά μεγάλο Αθλητή, τα αποτελέσματά του και τη στάση του στα γήπεδα.

Κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Ας δούμε πόσα παιδιά τον παρακολουθούν και μπαίνουν στα γήπεδα, ας σταθούμε στη παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Ελληνική Σημαία και να ευχηθούμε να ακούσουμε μαζί του τον Εθνικό μας Ύμνο.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.