Σταύρος Ζαλμάς: Πέρασα δύσκολα, μπορεί να μη ζούσα τώρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ ήταν σήμερα ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο ηθοποιός σε μια σπα΄νια συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια εξομολόγηση για τη ζωή του πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τα χρόνια που εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος και πώς αποφάσισε να κάνει στροφή και να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά. Όπως τόνισε ήταν τέτοιο το στρες που βίωνε στην προηγούμενη δουλειά του που αν δεν είχε αποχωρήσει σήμερα δεν θα ήταν ζωντανός.

«Δεν τελείωσα Οικονομικά, απλώς δούλευα τράπεζα. Δεν ήταν επιλογή μου, οι δικοί μου σχεδόν με το ζόρι με έβαλαν στη δουλειά αυτή. Υπήρχε μία οικογενειακή παράδοση. Πέρασα 9 χρόνια πολύ δύσκολα δουλεύοντας σε τράπεζα. Είχα πάθει πολλά σοβαρά πράγματα ψυχοσωματικής φύσης και θα μπορούσα να πω ότι αν είχα μείνει στην τράπεζα πιθανόν να μην ζούσα αυτή τη στιγμή και από την άλλη μεριά είχα πολύ έντονα μέσα μου το θέλω και την ανάγκη να κάνω αυτό που έγινα. Κουβαλούσα πολύ βαριά το Ζαλμάς μέσα μου ως τραπεζικός υπάλληλος», είπε μεταξύ άλλων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.