Πύργος: Επεισόδιο ανάμεσα σε νεαρούς και αστυνομικούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/12) στο κέντρο του Πύργου στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού. Οι νεαροί δεν συμμορφώθηκαν στις συστάσεις και επιχείρησαν να αντιδράσουν για να αποφύγουν τα πρόστιμα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί που περιπολούσαν έκαναν σύσταση σε παρέα νεαρών που βρίσκονταν στο Επαρχείο, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, να μην συνωστίζονται και να αποχωρήσουν από το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, όταν λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί πέρασαν ξανά από το Επαρχείο είδαν ότι η παρέα βρισκόταν ακόμη εκεί.

Τότε επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμο σε δύο από τους νεαρούς για παράβαση των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού. Εκείνοι αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα να προκληθεί λεκτική αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν προσαγωγές.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Patrisnews, ένας εκ των νεαρών έχει πέσει κάτω, ενώ υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τόσο από την παρέα του όσο και από διερχόμενους πολίτες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.