Πάτρα: Επαναλειτουργεί η δημοτική βιβλιοθήκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη 15 Δεκεμβρίου)  η διάθεση του δανειζόμενου υλικού, με παράδοση και παραλαβή από το προσωπικό της.

Η διαδικασία αφορά αποκλειστικά και μόνο στις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων οι οποίες γίνονται   μετά από  αιτήματα τα οποία μπορούν να υποβληθούν:

1.         Στη φόρμα αιτημάτων

https://patraslibrary.weebly.com/deltaalphanuepsiloniotasigmamu972sigmaf….

2.         Στο e-mail: patraslibrary@gmail.com

3.         Στα τηλέφωνα των τμημάτων:

•           ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: 2610224813

•           ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: 2610226792

•           ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΚΑΙΑΣ: 2610312745

Η παραλαβή και επιστροφή των βιβλίων γίνεται κατόπιν ραντεβού  στην είσοδο των βιβλιοθηκών (Κεντρικής: Μαιζώνος 110 και Παραρτήματος: Φωκαίας 26) και μόνο εφόσον το μέλος έχει ειδοποιηθεί   από τους αρμόδιους υπαλλήλους για την ολοκλήρωση του αιτήματός του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους.

Το υλικό της βιβλιοθήκης είναι ορατό στο δημόσιο ηλεκτρονικό  κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών https://patraslibrary.openabekt.gr/el, και το ψηφιακό περιεχόμενο στο αποθετήριο http://repository-dbp.ekt.gr/dbp/

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε εμπλούτισε τις συλλογές της με την αγορά 1028 νέων τίτλων βιβλίων για τα οποία η δαπάνη βάρυνε το προϋπολογισμό του Πολιτιστικού  Οργανισμού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.