Νέο κρούσμα κορονοϊού στις φυλακές Δομοκού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε 44χρονος Λαμιώτης σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού, προκαλώντας αναστάτωση στο Κατάστημα Κράτησης ειδικά μετά την τελευταία περιπέτεια με τον θετικό κρατούμενο που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και τα “εισαγόμενα” περιστατικά από τις φυλακές Λάρισας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα ακόμη θετικό περιστατικό σε υπάλληλο των φυλακών, που δεν καταγράφεται ωστόσο στον χάρτη του ΕΟΔΥ της 29ης Δεκεμβρίου, ενώ από την ιχνηλάτηση προκύπτει τουλάχιστον ένας ακόμη υπάλληλος που μετακινούνταν μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είχαν βάρδια το περασμένο Σάββατο (26/12) όταν σημειώθηκε και το αιματηρό επεισόδιο με το μαχαίρωμα του Ρομά και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους τραυματίες!

Συνολικά έξι είναι τα νέα κρούσματα που παρουσιάζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας στη Φθιώτιδα σύμφωνα με τον χάρτη της 29ης Δεκεμβρίου. Και τα υπόλοιπα πέντε εντοπίζονται στη Λαμία εκ των οποίων τα δύο ανήκουν στην οικογένεια του γιατρού του Νοσοκομείου που διαγνώσθηκε θετικός την προηγούμενη.

Πηγή: lamiareport.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.