Κορωνοϊός: Νικητής βγήκε 46χρονος πατέρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είδε το σκληρό πρόσωπο του κορονοϊού και έφθασε να δίνει μάχη για τη ζωή του σε Νοσοκομείο πολύ μακριά από τον τόπο του.

Πρόκειται για τον 46χρονο οικογενειάρχη από τις Ράχες, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος στις 18 Νοεμβρίου διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά τις επιπλοκές που του δημιούργησε η επικίνδυνη ασθένεια και έπρεπε να εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Οι έξι – τότε – κλίνες της ΜΕΘ Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας μόλις είχαν καλυφθεί από περιστατικά από Λαμία, Καρδίτσα και Καρπενήσι και ο άτυχος άνδρας κινδύνευε χωρίς την απαραίτητη ιατρική παρακολούθηση.

Η διοίκηση του ΓΝ Λαμίας βρήκε κλίνη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο της Πάτρας (καθώς δεν είχε ούτε η Χαλκίδα) όπου ο 46χρονος εισήλθε σε σοβαρή κατάσταση. Τελικά μετά από 26 ημέρες ο 46χρονος επέστρεψε νικητής και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική του ΓΝ Λαμίας αφού αρνητικοποιήθηκε κιόλας από τον ιό.

Ασφαλώς πρόκειται για πολύ καλή εξέλιξη όπως και στην περίπτωση του 46χρονου που ήταν το πρώτο περιστατικό από την Ευρυτανία στη ΜΕΘ Λαμίας, που όχι μόνο βγήκε από την Εντατική, αλλά από τις 12 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στην Πνευμονολογική για να λάβει εξιτήριο.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.