Καλύβια: Ανατροπή με την εκτέλεση του 60χρονου στο Κέντρο Υγείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλυτο μυστήριο παραμένει η εκτέλεση ενός πατέρα δυο παιδιών στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια. Ο 60χρονος, Δ.Μ. υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας στην γραμματεία έφτασε το πρωί για να πιάσει δουλειά.

Μπήκε στο υπόγειο πάρκινγκ αλλά δυστυχώς του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου. Ο 60χρονος άνδρας δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο και άγνωστος ή άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί παρά μόνο όταν οι συνάδελφοί του ανησύχησαν που δεν είχε εμφανιστεί στο γραφείο. Επικοινώνησαν με το σπίτι του αλλά η απάντηση ήταν ότι είχε φύγει για δουλειά. Και τότε άρχισαν να τον αναζητούν.

Δυστυχώς όταν κατέβηκαν στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο 60χρονος ήταν νεκρός στην θέση του οδηγού. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκαν 3 κάλυκες.

Ο 60χρονος μόνιμος κάτοικος Κορωπίου εκτιμάται ότι δεν δολοφονήθηκε προκειμένου να τον ληστέψουν αφού στο σημείο βρέθηκαν τόσο το κινητό του όσο και το πορτοφόλι του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.