Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα στη Λέσβο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζει το σαρωτικό της πέρασμα η κακοκαιρία στη Λέσβο προκαλώντας καταστροφές σε καλλιέργειες αλλά και σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Η ισχυρή και ακατάπαυστη βροχόπτωση, με τεράστια ένταση και ποσότητα νερού έφερε προβλήματα στο νησί. Μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στο αγροτικό δίκτυο, που είχαν ολοκληρωθεί εργασίες πρόσφατα, αλλά με τη βροχή πρέπει να γίνει ξανά βελτίωση από τον Δήμο.

Σε πολλές περιοχές του νησιού και σε κεντρικούς δρόμους έχουν γίνει κατολισθήσεις λόγο της μεγάλης ποσότητας νερού… Δεχτήκαμε επίσης πολλές καταγγελίες πολιτών για βουλωμένα φρεάτια και γεμάτους κάδους σκουπιδιών.

Οι αγρότες του Νομού, είδαν τα ποτάμια και τους χειμάρρους να γεμίζουν με νερό, το οποίο με ορμή κατέληξε στις υπαίθριες καλλιέργειες και τα χωράφια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr πολλά ποτάμια και ρέματα έσπασαν και άλλα βρίσκονταν σε οριακό επίπεδο σε όλη σχεδόν την Λέσβο.

Σε πολλά σημεία κυρίως σε χωριά η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται με τεράστια δυσκολία και γι’ αυτό καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.