Η ηθοποιός Έλεν Πέιτζ δηλώνει διεμφυλική και θα ονομάζεται πλέον Έλιοτ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μία ανάρτησή της στα social media, η μέχρι πρότινος γνωστή ως Έλεν Πέιτζ, υποψήφια για Όσκαρ Καναδή ηθοποιός αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως transgender (διεμφυλική) και ανακοινώνει και την αλλαγή του ονόματός της σε Έλιοτ Πέιτζ.

Η μέχρι και σήμερα ανοιχτά λεσβία και υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας, ηθοποιός εξηγεί στη δημοσίευσή της: «Νιώθω τυχερός που το γράφω. Να είμαι εδώ. Να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο αξιοθαύμαστο είναι να αγαπώ επιτέλους ποιος είμαι αρκετά, για να ακολουθήσω τον αυθεντικό μου εαυτό».

Στην επιστολή που δημοσιεύει, καταγγέλλει μεταξύ άλλων τους πολιτικούς ηγέτες που εργάζονται για να ποινικοποιήσουν την υγεία των trans ατόμων, «έχουν αίμα στα χέρια τους».

Και καταλήγει: «Όσο περισσότερο κρατάω τον εαυτό μου κοντά και αγκαλιάζω πλήρως ποιος είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο μεγαλώνει η καρδιά μου και τόσο περισσότερο βελτιώνομαι. Σε όλους τους trans ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά την παρενόχληση, την εχθρότητα, την κακοποίηση και την απειλή βίας: σε βλέπω, σ’ αγαπώ και θα κάνω ό, τι μπορώ για να αλλάξω αυτόν τον κόσμο προς το καλύτερο».

Η Έλεν/ Έλιοτ Πέιτζ είναι παντρεμένη από το 2018, με την 26χρονη Καναδή χορεύτρια- χορογράφο Έμμα Πόρτνερ.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.