Πάτρα: Μια ιδιαίτερη δράση, υπό τον τίτλο «Τέχνη στην Πόλη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΙΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ «ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.
Την Τετάρτη το πρωί, ο Οργανισμός έστειλε τα δικά του δώρα για φέτος και στους ανθρώπους που μοχθούν αφιλοκερδώς , προκειμένου να υλοποιείται κάθε χρόνο το πρόγραμμα του Λαϊκού Φροντιστηρίου, το οποίο απευθύνεται στα παιδιά λαϊκών οικογενειών της Πάτρας
Στο πλαίσιο των δράσεων του, οι οποίες αποσκοπούν στη στήριξη κατά την περίοδο των εορτών και εν μέσω πανδημίας συμπολιτών μας, παραδόθηκαν στο χώρο όπου στεγάζεται το Λαϊκό Φροντιστήριο, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, βιβλία, κεραμικά και κάρτες, στις οποίες είναι αποτυπωμένα έργα που προέρχονται από την μόνιμη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Τα κεραμικά αποτελούν μέρος της δωρεάς έργων τέχνης του Γιώργου Χατζηγιάννη, τα οποία επιμελήθηκαν καθηγητές του εικαστικού εργαστηρίου.
Τα δώρα στη συνέχεια θα δοθούν στους εκπαιδευτικούς και τους φύλακες οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να γίνει εφικτή η λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου.
Στην παράδοση των δώρων παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και εκ μέρους της αντιδημαρχίας παιδείας η υπεύθυνη για την λειτουργία των Λαϊκών Φροντιστηρίων Γωγώ Γαλυφοπούλου. Από το εικαστικό εργαστήρι η κεραμίστρια Μαρία Κανελλοπούλου και η ζωγράφος Γκαναέλ Μπρεσούτ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.