Γκαλάς: «Ακατάλληλος ο Αρτέτα, η Άρσεναλ πρέπει να προσλάβει τον Βιεϊρά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γάλλος άλλοτε αμυντικός της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Γκαλάς, έβαλε κατά του προπονητή Μίκελ Αρτέτα, υποστηρίζοντας ότι ο κατάλληλος τεχνικός για τους Κανονιέρηδες είναι ο συμπατριώτης του, Πατρίκ Βιεϊρά.

Η Άρσεναλ δεν σηκώνει κεφάλι στην Premier League, όπου είναι μόλις 15η, με τέσσερις νίκες σε 13 αγωνιστικές και την πίεση στον προπονητή Μίκελ Αρτέτα να αυξάνεται συνεχώς.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των Κανονιέρηδων, Γουίλιαμ Γκαλάς, ξέσπασε κατά του Αρτέτα, υποστηρίζοντας για τον Ισπανό ότι «το πρόβλημα είναι πως ο Μίκελ Αρτέτα δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής. Για εμένα, δεν έχει την εμπειρία για να προπονήσει έναν μεγάλο σύλλογο».

Κατά την άποψη του Γκαλάς, ο οποίος έπαιξε στην Άρσεναλ από το 2006 έως το 2010, άλλος πρώην παίκτης των Κανονιέρηδων έπρεπε να είχε επιλεγεί για την διαδοχή του Ουνάι Έμερι: Ο Πατρίκ Βιεϊρά.

«Στο μυαλό μου ήταν το όνομα του Πατρίκ Βιεϊρά, ήταν ο προπονητής που έπρεπε να είχαν επιλέξει. Ο Πατρίκ έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον Μίκελ, γιατί δούλεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νις. Όταν, λοιπόν, η διοίκηση της Άρσεναλ αποφάσισε να διαλέξει νέο προπονητή, σκέφτηκα ότι ο Πατρίκ θα έπαιρνε το χρίσμα. Ήταν αρχηγός της Άρσεναλ και γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο. Ήταν ο κατάλληλος για εκείνη την στιγμή» τόνισε ο 43χρονος Γκαλάς.

«Αν πρέπει να απολύσουν τον Αρτέτα, πρέπει να διαλέξουν τον Βιεϊρά για να τον αντικαταστήσει, είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν» πρόσθεσε ο άλλοτε αμυντικός των Μαρσέιγ, Τσέλσι και Τότεναμ αναφερόμενος στον Βιεϊρά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από τη Νις. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελεύθερος και διαθέσιμος…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.