Γιατί μένει εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία απόφαση που αλλάζει πολλά προκαλώντας εξελίξεις ντόμινο. Έτσι ενώ είχαν αρχικά προγραμματίσει το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα στα μέσα Ιανουαρίου τελικά το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν αλλάξουμε χρόνο. Φαίνεται όμως, όπως αναφέρει το newsit ότι οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ καθώς από τον καινούργιο κύκλο του θα απουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται ο Γρηγόρης Μελάς εδώ και λίγες ημέρες έχει αποφασιστεί πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να αναλάβει την παρουσίασή του Survivor. Και επειδή μετά από αυτή την αποκάλυψη θα αρχίσουν διάφορα… σενάρια για «κακές σχέσεις» με το σταθμό του Φαλήρου και την εταιρεία παραγωγής να αναφέρω ότι η απόφαση του «διαζυγίου» είναι συναινετική και μάλιστα για… ευχάριστο λόγο.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα που δημοσιοποιήθηκε χθες από το ίδιο το ζευγάρι είναι η αιτία του «διαζυγίου» καθώς ο Σάκης θέλει να βιώσει από κοντά όλη αυτή την ευχάριστη περίοδο στο πλάι της συζύγου του, πρόθεση που εξήγησε στον ΣΚΑΪ και την εταιρεία παραγωγής και συμφώνησαν να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια τόσο από τον ΣΚΑΪ όσο και από την Acun Medya προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη αλλά τελικά όπως φαίνεται αντιλαμβάνονται πως κάποια θέματα είναι… υπεράνω τηλεόρασης.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες φαίνεται ήδη πως ο Γιώργος Λιανός έχει ξεκινήσει να φτιάχνει βαλίτσες αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με ΣΚΑΪ και Acun Medya, διαθέτοντας και εμπειρία στο Survivor, ενώ έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για το Voice. Άλλωστε το τι θα γίνει τελικά με τα live του talent show… έχουν καιρό να το αποφασίσουν.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι εκτός Survivor και την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γιώργος Λιανός που σύντομα… πολύ σύντομα… θα καλωσορίσει τους «Διάσημους», τους «Μαχητές» και τους τηλεθεατές στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης…!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.