Γιατί η Κέιτ Μίντλετον σπάνια βγάζει το παλτό της δημόσια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστή για το άψογο στυλ της. Η ντουλάπα της είναι γεμάτη από κομψά φορέματα έως άνετα πάνινα παπούτσια. Οτιδήποτε φορέσει είναι εγγύηση ότι θα ξεπουλήσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιοι κανόνες πρωτοκόλλου που πρέπει να ακολουθεί, όπως κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κάποιοι, όπως αυτός παρακάτω μπορεί να φαίνονται μάλλον ντεμοντέ, αλλά η δούκισσα του Κέιμπριτζ, σαν σωστή royal, πρέπει να τους ακολουθεί.

Όταν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφτηκαν τον πρίγκιπα Χάακον και την πριγκίπισσα Μέττε-Μαρίτ της Νορβηγίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Σκανδιναβία, η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε μιλώντας με τους Νορβηγούς βασιλείς. Παραδόξως, όπως βλέπουμε στις εικόνες, παρόλο που κάθεται μέσα στο παλάτι, εξακολουθεί να φορά το Dolce & Gabbana παλτό της.

Επίσης, τον Νοέμβριο, η Κέιτ Μίντλετον, φόρεσε ένα σκούρο πράσινο παλτό με βελούδινη επένδυση κατά τη διάρκεια της Ημέρας Μνήμης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, η Κέιτ Μίντλετον δεν πρέπει να αφαιρεί το παλτό της σε δημόσιο χώρο. Αλλά δεν είναι επειδή κρυώνει, ούτε υπάρχει καμία αμφιβολία ότι φοράει ένα υπέροχο φόρεμα από κάτω. Στην πραγματικότητα, η πράξη του να βγάλει το παλτό της μπροστά στο κοινό θα θεωρηθεί «κάτι που δεν αρμόζει σε μία κυρία», σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα.

Εάν αισθανθεί να «πνίγεται» κάτω από όλα αυτά τα ρούχα, πρέπει τουλάχιστον να απομακρυνθεί ναι βγει έξω από την ορατότητα των καμερών, πριν βγάλει το παλτό της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.