«Γιατί ήταν τόσο προκλητικά αδιάφοροι;…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο καλός συνάδελφος και σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων Στάθης Κεραμιδάς έκανε ένα σύντομο φλας μπακ στο fb, σχετικά με τα ακίνητα του Δήμου, ρίχνοντας τις… μπηχτές του στους προηγούμενους δημοτικούς άρχοντες:

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω ένα κτίριο – κληρονομιά της πόλης που να έσωσαν εκείνοι που διαφέντευαν τις τύχες της Πάτρας για περισσότερο από τρεις δεκαετίες!
Δεν βρίσκω ούτε ένα!
Τι έκαναν τόσα χρόνια; Γιατί ήταν τόσο προκλητικά αδιάφοροι και τ΄ άφησαν όλα ερείπια , ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Τι να πρωτοθυμηθώ! Θέατρο ΄΄Απόλλων΄΄, παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο, Αρσάκειο, Λαδόπουλο, πρώην Εμπορική Σχολή, ΑΣΟ, Παλαιά Σφαγεία, Δημοτικό Ωδείο, Παμπελοποννησιακό, κάμπινγκ ΕΟΤ, κατασκηνώσεις Ροιτίκων, το ΜΛΤ, Δημοτική Βιβλιοθήκη, ιστορικά σχολεία και τόσα άλλα. Όλα ρημαδιό !…
( Υ.Γ. Στη φωτογραφία ένα κτίριο πλέον των 100 ετών , στην καρδιά της Πάτρας , το οποίο ανήκει στη δημοτική περιουσία από δωρεά και βρίσκεται μεταξύ των οδών Όθωνος & Αμαλίας, Παντανάσσης και Αγίου Ανδρέου, θα γλιτώσει κι αυτό από πλήρη κατάρρευση. Το κτίριο θα ανακατασκευαστεί από εταιρεία, η οποία νοίκιασε το κτίριο με χαμηλό ενοίκιο, με την υποχρέωση να το επισκευάσει με δικά της έξοδα)
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.