Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 6:00 το απόγευμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε έκτακτες ανακοινώσεις, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται από το πρωί για συσκέψεις, θα προχωρήσει στις 6:00 το απόγευμα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει τοπικά lockdowns σε περιοχές όπου το επιδημιολογικό φορτίο είναι σε υψηλό επίπεδο και τα κρούσματα, αντί να παρουσιάζουν μείωση, εξακολουθούν να αυξάνονται.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το πρωί, προκειμένου να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς για την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή.
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιβολή σκληρότερων μέτρων όπου χρειαστεί, κρούοντας ξανά το καμπανάκι κινδύνου για τους τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής και την Κοζάνη, δύο περιοχές που φαίνεται να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι συνεδρίαζαν από χθες και αναμενόταν η εισήγησή τους στην κυβέρνηση.

Τα περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού εντοπίζονται στους νομούς Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας και Λάρισας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.