Εχει και τρίτο νόθο παιδί ο πρίγκιπας Αλβέρτος;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα δικαστήρια αναμένεται να εμφανιστεί το νέο έτος ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό μετά από ισχυρισμούς πως έχει ακόμη ένα νόθο παιδί, το οποίο απέκτησε με μια κρυφή σύντροφο λίγο προτού παντρευτεί την πριγκίπισσα Σαρλίν.

Ο 62χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο νόθα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μία γυναίκα από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005. Και παρόλο που οι δικηγόροι του χαρακτηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό ως «φάρσα», είναι ιδιαίτερα οδυνηρός δεδομένου ότι εκείνη την εποχή έβγαινε ήδη με την πριγκίπισσα Σαρλίν, με την οποία είναι μαζί από το 2000.

Σύμφωνα με πηγές από το πριγκιπάτο του Μονακό, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη χρονιά για την πριγκίπισσα Σαρλίν, με το ζευγάρι να αναμένεται να εμφανιστεί «ενωμένο» στη δικαστική υπόθεση που ξεκινά τον Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

Η παθιασμένη κρυφή σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου
Η 34χρονη ενάγουσα -που δεν έχει κατονομαστεί για νομικούς λόγους- λέει ότι είχε μια παθιασμένη σχέση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, που οδήγησε στη γέννηση της κόρης τους -της οποίας το όνομα επίσης δεν έχει γίνει γνωστό- στις 4 Ιουλίου 2005.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έλαβε μια χειρόγραφη επιστολή από το παιδί, το οποίο τώρα είναι 15 ετών, τον Σεπτέμβριο φέτος, η οποία έλεγε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μεγάλωσα χωρίς πατέρα και τώρα που σε βρήκα, δεν θέλεις να με δεις».

Κατατέθηκαν επίσης νομικά έγγραφα, καθώς οι δικηγόροι της ενάγουσας κάλεσαν τον πρίγκιπα Αλβέρτο να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως έκανε ξανά στο παρελθόν ως πατέρας δύο νόθων παιδιών που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η πριγκίπισσα, Σαρλίν Γουίστοκ, ήταν ολυμπιονίκης κολύμβησης για τη Νότια Αφρική όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Αλβέρτο σε έναν διαγωνισμό το 2000. Άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα, προτού παντρευτούν σε έναν λαμπερό γάμο τον Ιούλιο του 2011. Τα δίδυμα παιδιά τους -πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και πρίγκιπας Ζακ- γεννήθηκαν τρία χρόνια αργότερα και θεωρούνται επίσημοι κληρονόμοι της οικογένειας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.