Δημιουργία της Έλενας Ζαβέρδα- Κίτρου το εξώφυλλο του νέου cd του Ανδρεάτου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εξώφυλλο του νέου cd του Γεράσιμου Ανδρεάτου φιλοτέχνησε η Έλενα Ζαβέρδα- Κίτρου. Αν και διαπρέπει στο χώρο του ιατρικού τατουάζ (είναι ειδική και στο καλλιτεχνικό τατουάζ), μας θυμίζει ξανά την καλλιτεχνική της φύση και ιδιότητα. Άλλωστε, όπως δηλώνει, «δεν λέει ποτέ “όχι” σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία»…

Μιλώντας στο thebest.gr εξέφρασε τη χαρά της γι΄αυτή τη συνεργασία. «Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο γνωριστήκαμε όταν παρουσίασα το «Playground», ένα κοινωνικό εικαστικό project. Το υποστήριξε και κρατήσαμε επικοινωνία. Μάλιστα έκανα την προσωπογραφία του, στο προηγούμενο cd, ήταν κάτι σαν πορτραίτο. Αυτή τη φορά, προέκυψε κάτι διαφορετικό. Μου ζήτησε να ζωγραφίσω για το εξώφυλλο…και το έκανα. 

Η έμπνευση ήρθε μέσα από τους στίχους, ακούγοντας τα τραγούδια. Εμπνεύστηκα κυρίως από το τραγούδι “Επιβάτες δίχως θέση” σε μουσική του Γεράσιμου και σε στίχους του Μάκη Ψαραδέλλη. Ο Γεράσιμος με άφησε ελεύθερη να εκφραστώ. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που με έφερε σε επαφή με έναν άλλον χώρο, με μουσικούς, στιχουργούς» λέει ενθουσιασμένη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.