Χιλάρια Μπάλντουιν: «Δέχομαι επίθεση γι’ αυτό που είμαι» (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Πρέπει να παραδεχτείτε την αφοσίωση της Χιλάρια Μπάλντουιν στην προσπάθειά της να πλαστογραφήσει την ταυτότητά της και να υποδυθεί μια Ισπανίδα».

Κάπως έτσι γεννήθηκε η διαδικτυακή φρενίτιδα για την κληρονομιά της Χιλάρια Μπάλντουιν στις 26 Δεκεμβρίου, όταν μια γυναίκα έγραψε στο Twitter το παραπάνω σχόλιο.

Οπως ήταν αναμενόμενο, τις επόμενες μέρες άρχισαν να κατακλύζουν το Διαδίκτυο πολλά βίντεο της ίδια, συμπεριλαμβανομένου κι ενός που έχει ξεχάσει πως λένε το αγγούρι.

Ποια είναι η αλήθεια; Η influencer με τα 852.000 ακόλουθους που έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Αλεκ Μπάλντγουιν (με τον οποίο την χωρίζουν 26 χρόνια) κι αναρτά καρά -καρέ την ζωή στα social media  μεγάλωσε στο Γουέστον της Μασαχουσέτης, από καθηγητές γονείς και πως δεν είχε ισπανόφωνη προφορά, όπως φροντίσουν να διαβεβαιώσουν οι συμμαθητές της, Μάλιστα στα social media αναρτήθηκαν και βίντεο που αποδείκνυαν ότι η ισπανική της προφορά δεν είναι πραγματική. Η ίδια, σε μια στροφή που έκανε, είπε ότι πέρασε «μέρος« της παιδικής της ηλικίας στην Ισπανία, και «κάποια» χρόνια στην Μασαχουσέτη, όπου και γεννήθηκε. Τόνισε, επίσης, ότι όλη η οικογένειά της ζει τώρα στην Ισπανία.

Η (επίσης) δασκάλα γιόγκα – που είναι μητέρα της 7χρονης Κάρμεν Γκαμπριέλα, του 5χρονου Ραφαέλ Τόμας, του 4χρονου Λεονάρντο Έιντζελ, του 2 ετών Ρομέο Αλεχάντρο και του μόλις 3 μηνών Εντουάρντο Πάο Λούκας φρόντισε επίσης να απαντήσει και στα όσα γράφτηκαν για την ισπανόφωνη προφορά της λέγοντας πώς ποικίλει βασισμένη στο αν μιλά Ισπανικά ή Αγγλικά με περισσότερη ευχέρεια. Η ίδια ισχυρίζεται ότι μερικές φορές τις μπερδεύει τις γλώσσες, ως προϊόν ανασφάλειας.

Σε τελευταία της ανάρτηση, ωστόσο, φρόντισε να δηλώσει ότι: «Δέχομαι επίθεση γι′ αυτό που είμαι».

Υπέρ της Χιλάρια, ωστόσο, τάχθηκε η 25 ετών κόρη του Αλεκ  Μπάλντουιν από τον γάμο του με την Κιμ Μπέισιγκερ, ΄Αιρλαντ. «Είναι τόσο αξιολύπητο…», έγραψε. «Η Χιλάρια είναι μια υπέροχη μητέρα που φροντίζει τόσο καλά τα παιδιά και τον πατέρα μου, κι αυτό είναι εκείνο που για εμένα έχει σημασία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.